Dasar Privasi.

RXElectronics komited untuk melindungi sebarang maklumat yang kami kumpulkan dan akan mengehadkan penggunaannya kepada tujuan yang kami percaya akan membantu kami dengan lebih baik melayani pelanggan kami.
Sila semak dasar kami yang dinyatakan di bawah untuk mengetahui lebih lanjut mengenai cara kami mengumpul dan menggunakan maklumat elektronik.

Pengumpulan Maklumat, Penggunaan dan Perkongsian Maklumat


Pendaftaran: Kami mengumpul maklumat yang anda berikan kepada kami semasa mendaftar untuk menggunakan laman web kami atau perkhidmatan dalam talian yang lain. Maklumat yang kami kumpulkan mungkin termasuk nama anda, alamat mel, nombor telefon dan / atau faksimili, alamat e-mel, dan maklumat lain mengenai syarikat anda yang membolehkan kami melayani anda dengan lebih baik.

Penggunaan Laman Web: Kami mengumpul maklumat mengenai penggunaan dan navigasi laman web kami oleh pengguna. Maklumat yang kami kumpulkan, termasuk alamat IP pengguna dan halaman yang dilihat semasa melawat laman web kami, membantu kami dalam menganalisis trend, mendiagnosis masalah, penyelenggaraan tapak dan mengumpulkan maklumat untuk kegunaan agregat.

Surat Berita dan E-mel: Kami boleh menghantar anda surat berita dan e-mel mengenai produk dan perkhidmatan kami atau maklumat lain yang kami percaya mungkin menarik minat anda. Di samping itu, kami boleh memberitahu anda mengenai kemas kini tapak.

Akses anda dan mengawal maklumat

Anda boleh memilih keluar dari sebarang kenalan masa depan dari kami pada bila-bila masa. Anda boleh melakukan perkara berikut pada bila-bila masa dengan menghubungi kami melalui alamat e-mel atau nombor telefon yang diberikan di laman web kami:

Lihat apa data yang kita ada tentang anda, jika ada
Menukar atau membetulkan apa-apa data yang kita ada tentang anda
Marilah kita memadam apa-apa data yang kita ada tentang anda
Menyatakan apa-apa kebimbangan yang anda ada mengenai penggunaan data anda

Kami tidak akan menjual atau menyewa apa-apa maklumat yang kami kumpulkan melalui laman web kami dengan sesiapa sahaja. Dan kami menggalakkan anda menghubungi kami di info@RXelectronics.com sekiranya anda mempunyai sebarang soalan.