Absen: Dengan pemulihan pasaran luar negara yang komprehensif, kami akan meningkatkan pelaburan dalam bidang utama

Nov 26,2022

Pendapatan operasi Absen pada tiga suku pertama 2022 akan menjadi kira -kira 1.780 bilion yuan, peningkatan kira -kira 27% berbanding dengan 1.402 bilion yuan pada tiga suku pertama tahun 2021; Keuntungan bersih yang dikaitkan dengan para pemegang saham syarikat tersenarai dalam tiga suku pertama 2022 adalah 113.6487 juta yuan, dengan pertumbuhan tahun ke tahun sekitar 292%.

Baru-baru ini, Absen berkata semasa tinjauan oleh agensi itu disebabkan oleh kesan keadaan wabak dan tekanan ke bawah ekonomi, hasil operasi pasaran China merosot tahun ke tahun pada tahun 2021 semasa tempoh pelaporan; Walau bagaimanapun, dengan pemulihan komprehensif pasaran luar negara, pendapatan operasi pasaran antarabangsa pada tiga suku pertama tahun 2022 akan meningkat hampir 100% berbanding dengan 2021; Pelaksanaan dan pelaksanaan strategi "Daya Serangan Dalaman dan Luar Negeri" Syarikat pada tahun 2022 akan memberikan jaminan untuk pertumbuhan stabil keseluruhan prestasi syarikat dalam persekitaran ekonomi luaran yang tidak menentu pada tahun 2022. Syarikat akan mematuhi untuk memaparkan sebagai perniagaan utama, dan terus menyusun pasaran antarabangsa dan Cina; Meningkatkan pembinaan saluran domestik dan asing, mengembangkan skala jualan dan meningkatkan bahagian pasaran; Merebut peluang pemulihan perniagaan pasaran yang pesat dan merealisasikan pertumbuhan pesat perniagaan keseluruhan syarikat.

Sebagai salah satu perusahaan paparan LED pertama untuk mengeksport ke luar negara, Absen telah berakar umbi di pasaran luar negara, membuat kemajuan yang mantap dan membina pengaruh unik jenama Cina di dunia. Pameran utama antarabangsa sentiasa menjadi vane angin penting untuk pembangunan teknologi produk dan promosi pasaran dalam industri. Memandangkan pasaran luar negara secara beransur -ansur keluar dari jerebu, proses pameran global juga dimulakan semula dengan cepat. Pada tahun 2022, pasaran luar negara secara beransur -ansur pulih. Syarikat itu akan mengambil bahagian dalam pameran di Amerika Utara, Eropah, Asia Pasifik, Amerika Latin dan tempat -tempat lain untuk banyak kali pada tahun 2022. Pada masa yang sama, digabungkan dengan pemasaran dalam talian dan bentuk lain, ia akan menunjukkan produk baru, teknologi dan penyelesaian baru kepada pelanggan global. Dengan pemulihan pasaran luar negara yang komprehensif, perniagaan pasaran antarabangsa syarikat berkembang pesat semasa tempoh pelaporan. Syarikat itu merampas peluang pemulihan permintaan di beberapa pasaran luar negara, terus meningkatkan pelaburan strategik dalam bidang dan pasaran utama, peningkatan perjalanan kakitangan, dengan kuat membina saluran tempatan untuk menjalankan perniagaan, dan mencapai pemulihan perniagaan yang pesat di pasaran luar negara.

Di samping itu, filem maya dan pengeluaran televisyen adalah satu lagi aplikasi popular yang dipromosikan oleh inovasi LED dalam dua tahun kebelakangan ini. Berbanding dengan penembakan skrin hijau tradisional, teknologi pengeluaran maya skrin LED mempunyai kelebihan yang ketara, yang membolehkan pasukan kreatif melihat persekitaran menembak secara intuitif, mengubah suai kesan adegan dalam masa nyata mengikut skrip, dan meningkatkan kecekapan komunikasi.

Untuk bidang perniagaan baru Studio Maya, Absen secara aktif menjalankan susun atur teknikal dan melancarkan beberapa produk dan penyelesaian. Pada bulan September 2022, pameran teknologi radio dan televisyen antarabangsa Belanda (IBC2022, ia telah menarik sejumlah besar pengalaman pelanggan profesional dan perundingan di tapak. Pada bulan Oktober 2022, Persidangan Ekologi Pengeluaran Maya Syarikat diadakan di Garden Studios, yang teratas Studio Kreatif Filem dan Televisyen di London, England. Syarikat ini bekerjasama dengan pakar-pakar kanan dalam bidang pengeluaran maya di Eropah dan rakan-rakan ekologi perindustrian untuk menjalankan pertukaran mendalam, dan bersama-sama meneroka lebih banyak kemungkinan untuk pengeluaran maya untuk membolehkan penciptaan artistik.

Pada masa ini, penyelesaian paparan adegan penuh yang ditembak maya yang dilancarkan oleh ABSEN telah berjaya digunakan untuk studio maya, studio, peringkat XR dan adegan lain di negara -negara utama di seluruh dunia, seperti Amerika Syarikat, China, United Kingdom, Perancis,Rusia, Kanada, dan sebagainya.Maklum balas pasaran yang baik telah diperolehi, dan industri mempunyai kelebihan yang ketara.
Produk RFQ